Wolters Voegafdichtingen

Kitrenovatie

Is de huidige kit van uw badkamer, keuken of toilet aan vervanging toe? Laat uw kit vervangen door Wolters Voegafdichtingen!

Merkt u dat de huidige kit aan vervanging toe is doordat kitranden beginnen los te raken of er schimmel ontstaat onder de kit? Dan kan het zijn dat het vervangen van kit noodzakelijk is. Kitrenovatie is een klus die u het beste door een professioneel kitter kunt laten uitvoeren. Zo voorkomt u dat vocht- en andere problemen snel terugkomen en weet u zeker dat het kitwerk in bijvoorbeeld badkamer, toilet of keuken er weer jaren tegenaan kan.

Betaalbare kitrenovatie

Wolters Voegafdichtingen uit Breda is gespecialiseerd in het opnieuw kitten van oude voegen. Wij werken alleen met de beste vakmensen en materialen. Wij komen onze afspraken na, doen wat we beloven en zorgen dat u tevreden bent over vervangen van uw oude kit!

We bespreken vooraf altijd samen wat uw specifieke wensen zijn en hoe en wanneer we de kitrenovatie uitvoeren. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid voeren wij de kitrenovatie snel, netjes, glad en strak af.

Voor dit alles betaalt u een zeer schappelijk tarief. Nieuwsgierig wat dat tarief is en welke mogelijkheden we bieden voor deze kitrenovatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Kitrenovatie op kleur

Bij het vervangen van oude kit werken wij met oog voor detail. Hierbij is het belangrijk dat de kleuren van de nieuwe kitvoegen goed passen bij bijvoorbeeld het tegelwerk, sanitair of aanrechtblad. Een verkeerde kleur doet afbreuk aan de uitstraling van het nieuwe kitwerk. Daarom bieden wij u een ruime keuze in kleuren bij het opnieuw kitten van verouderde kitvoegen.

Voor onze kit op kleur werken wij samen met Ottoseal, een gerenommeerd merk voor kit en andere afdichtingmaterialen. Aan de hand van een kleurenkaart bepalen we in overleg met u met welke kleur(en) we verouderde voegen opnieuw kitten.

U kunt standaard kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Zit de gezochte kleur niet in het assortiment? Dan is er zelfs de mogelijkheid om een kit kleur op maat te laten maken zodat het nieuwe kitwerk altijd 100% matcht met de omliggende materialen.

Voordelen van kitwerk vervangen

Kitwerk wordt veelal toegepast in veelgebruikte ruimtes in huis waarbij hygiëne en waterdichtheid zeer belangrijk zijn. Denk aan het kitten van de badkamer, het kitten van de keuken of het toilet kitten.

Aangezien het vaak om natte ruimtes gaat, is de kans groot dat er regelmatig water op de verschillende naden komt. Het is van groot belang dat de aansluitingen bij de naden met de juiste kit en op de juiste manier worden gekit om lekkages en schimmel te voorkomen.

Als naden vochtig worden kunt u problemen krijgen zoals lekkage, schimmel en stank wat een risico vormt voor de hygiëne en daarmee uw gezondheid. Door de kitreparatie op een goede, duurzame manier te laten uitvoeren, voorkomt u deze problemen en heeft u jarenlang plezier van uw kitwerk. Zit er nog oude kit in de naden, dan verwijderen wij uiteraard de oude kit voor u voordat wij het opnieuw afkitten.

Werkgebied kitvervanging

Ons werkgebied voor het vervangen van bestaande kit beslaat een groot gedeelte van Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen (B). Wolters Voegafdichtingen is gevestigd in Breda, maar afhankelijk van de opdracht zijn uiteenlopende regio’s mogelijk waar wij werk voor u uit kunnen voeren.

Voor particuliere projecten komen wij onder meer in Dordrecht, Oosterhout, Roosendaal, Zundert, Breda, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Zundert, Tilburg en Antwerpen. Voor nieuwbouw en renovatieprojecten met meerdere woningen werken wij ook in de regio Utrecht, Gelderland en Limburg.

Heeft u interesse om vieze kitranden opnieuw te laten kitten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hopen binnenkort van u te horen!