Wolters Voegafdichtingen

Kozijn kitten

Heeft u nieuwe kozijnen of nieuw glas laten plaatsen of is de huidige kit rondom uw kozijn of glas aan vervanging toe? Laat uw kozijnen kitten door Wolters Voegafdichtingen!

Heeft u nieuwe kozijnen of nieuw glas laten plaatsen of is de huidige kit rondom uw kozijn of glas aan vervanging toe? Kozijnen kitten is een klus die u het beste door een professioneel kitter kunt laten uitvoeren. Zo voorkomt u vocht- en andere problemen en weet u zeker dat het kitwerk van uw kozijn of glas (weer) jarenlang meegaat.

Betaalbaar kozijnen kitten

Wolters Voegafdichtingen uit Breda is gespecialiseerd in het kitten van kozijnen en glas. Wij werken alleen met de beste vakmensen en materialen. Wij komen onze afspraken na, doen wat we beloven en zorgen dat u tevreden bent over het kitten van uw raamkozijnen en glas!

We bespreken vooraf altijd samen wat uw specifieke wensen zijn en hoe en wanneer we de kozijnen kitten. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid kitten wij uw kozijnen en glas snel, netjes, glad en strak af.

Voor dit alles betaalt u een zeer schappelijk tarief. Nieuwsgierig wat dat tarief is en welke mogelijkheden we bieden voor het kitten van uw kozijnen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Uw kozijn op kleur laten kitten

Wij werken met oog voor detail. Bij een kozijn kitten is het belangrijk dat de kleuren van de kit goed past bij de kleur van de kozijnen. Tegenwoordig is verf voor kozijnen in veel verschillende kleuren beschikbaar en het is belangrijk dat de kleur van het kitwerk hetzelfde is. Een verkeerde kleur doet afbreuk aan de uitstraling van uw kozijnen en aan het uiteindelijke resultaat. Daarom bieden wij u een ruime keuze in kit op kleur.

Voor onze kit op kleur werken wij samen met Ottoseal, een gerenommeerd merk voor kit en andere afdichtingmaterialen. Aan de hand van een kleurenkaart bepalen we in overleg met u met welke kleur(en) we uw kozijnen kitten. U kunt standaard kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Zit de gezochte kleur niet in het assortiment? Dan is er zelfs de mogelijkheid om een kleur op maat te laten maken zodat het kitwerk van uw kozijnen altijd 100% matcht met de kleur van het kozijn.

Waarom kiezen voor professioneel kozijnen kitten

Een (buiten)kozijn is een van de onderdelen van uw huis die het meest heeft te lijden. In een nat klimaat als dat van ons heeft een kozijn het zwaar te verduren onder invloed van regen en zon.

Het is dan ook belangrijk dat de aansluitingen tussen het kozijn en het glas met de juiste kit en op de juiste manier worden gekit om lekkages en houtrot te voorkomen.

Als naden niet goed zijn afgekit kunt u problemen krijgen zoals vocht en houtrot wat de levensduur van uw kozijnen enorm vermindert. Door een kozijn afkitten op een goede, duurzame manier te laten uitvoeren, voorkomt u deze problemen en heeft u jarenlang plezier van uw kozijnen zonder risico’s op vochtproblemen en houtrot.

Gaat het om kit vervanging van bestaande kit van uw kozijn of glas, dan kunnen wij uiteraard de oude kit voor u verwijderen voor wij het kozijn opnieuw afkitten.

Werkgebied raamkozijn kitten

Ons werkgebied voor het kozijn kitten beslaat een groot gedeelte van Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen (B). Wolters Voegafdichtingen is gevestigd in Breda, maar afhankelijk van de opdracht zijn uiteenlopende regio’s mogelijk waar wij werk voor u uit kunnen voeren.

Voor particuliere projecten komen wij onder meer in Dordrecht, Oosterhout, Roosendaal, Zundert, Breda, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Zundert, Tilburg en Antwerpen. Voor nieuwbouw en renovatieprojecten met meerdere woningen werken wij ook in de regio Utrecht, Gelderland en Limburg.

Heeft u interesse om uw raamkozijn of glas professioneel te laten afkitten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hopen binnenkort van u te horen!