Wolters Voegafdichtingen

Toilet kitten

Heeft u een nieuw toilet of is de huidige kit in uw toilet aan vervanging toe? Laat uw toilet kitten door Wolters Voegafdichtingen!

Heeft u een nieuw toilet of is de huidige kit in uw toilet aan vervanging toe? Een toilet kitten is een klus die u het beste door een professioneel kitter kunt laten uitvoeren. Zo voorkomt u vocht- en andere problemen en weet u zeker dat het kitwerk in uw toilet (weer) jarenlang meegaat.

Betaalbaar toilet kitwerk

Wolters Voegafdichtingen uit Breda is gespecialiseerd in sanitair waaronder toilet kitten. Wij werken alleen met de beste vakmensen en materialen. Wij komen onze afspraken na, doen wat we beloven en zorgen dat u tevreden bent over het afkitten van uw toilet!

We bespreken vooraf altijd samen wat uw specifieke wensen zijn en hoe en wanneer we het toilet kitten. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid kitten wij uw toilet snel, netjes, glad en strak af.

Voor dit alles betaalt u een zeer schappelijk tarief. Nieuwsgierig wat dat tarief is en welke mogelijkheden we bieden voor het kitten van uw toilet? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Uw toilet op kleur laten kitten

Wij werken met oog voor detail. Bij een toilet kitten is het belangrijk dat de kleuren van de kitvoegen goed passen bij het tegelwerk en het gebruikte sanitair in het toilet. Een verkeerde kleur doet afbreuk aan de uitstraling van uw toilet en aan het uiteindelijke resultaat. Daarom bieden wij u een ruime keuze in kleuren kitwerk.

Voor onze kit op kleur werken wij samen met Ottoseal, een gerenommeerd merk voor kit en andere afdichtingmaterialen. Aan de hand van een kleurenkaart bepalen we in overleg met u met welke kleur(en) we uw toilet kitten. U kunt standaard kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Zit de gezochte kleur niet in het assortiment? Dan is er zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor kit op kleur zodat het kitwerk van uw toilet altijd 100% matcht met het tegelwerk en aanrechtblad.

Voordelen van professioneel toilet kitten

Een toilet is misschien de kleinste kamer van het huis, tegelijkertijd is het een veelgebruikte ruimte waarbij hygiëne zeer belangrijk is. Aangezien het natte ruimte is, is de kans groot dat er regelmatig water op de verschillende naden komt. Het is dan ook belangrijk dat de aansluitingen bij de naden van de toiletpot en de wasbak met de juiste kit en op de juiste manier worden gekit om lekkages en schimmel te voorkomen.

Als naden vochtig worden kunt u problemen krijgen zoals lekkage, schimmel en stank wat een risico vormt voor de hygiëne en daarmee uw gezondheid. Door een toilet afkitten op een goede, duurzame manier te laten uitvoeren, voorkomt u deze problemen en heeft u jarenlang plezier van uw toilet zonder gezondheidsrisico’s. Gaat het om vervanging van bestaande kit in het toilet, dan kunnen wij uiteraard de oude kit voor u verwijderen voor wij het opnieuw afkitten.

Naast het kitten van het toilet is Wolters Voegafdichtingen gespecialiseerd in alle aanvullende kitwerkzaamheden. De meest gevraagde kitwerkzaamheden zijn een badkamer kitten, keukens kitten, kozijnen kitten of het vervangen van oude kit door middel van kitrenovatie.

Werkgebied toilet afkitten

Ons werkgebied voor het toilet afkitten beslaat een groot gedeelte van Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen (B). Wolters Voegafdichtingen is gevestigd in Breda, maar afhankelijk van de opdracht zijn uiteenlopende regio’s mogelijk waar wij werk voor u uit kunnen voeren.

Voor particuliere projecten komen wij onder meer in Dordrecht, Oosterhout, Roosendaal, Zundert, Breda, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Zundert, Tilburg en Antwerpen. Voor nieuwbouw en renovatieprojecten met meerdere woningen werken wij ook in de regio Utrecht, Gelderland en Limburg.

Heeft u interesse om uw toilet professioneel te laten afkitten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hopen binnenkort van u te horen!