Wolters Voegafdichtingen

aanrechtblad kitten

keuken kitten

Alles over het kitten van het aanrechtblad

Heeft u een nieuwe keuken en aanrechtblad of is de huidige kit van uw aanrechtblad aan vervanging toe? Een aanrechtblad kitten is een klus die u het beste door een professioneel kitter kunt laten uitvoeren. Zo voorkomt u vocht- en andere problemen en weet u zeker dat het kitwerk van uw aanrecht (weer) jarenlang meegaat.

Creativity

It's the ability to think outside the box. We make decisions, create something new and generate a lot of ideas.

Worldwide

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Unique Styles

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

Web Development

Lorem ipsum dolor consectetur adipisicing incididunt eiusmod tempor incididunt laboredolore magna aliqua.

Digital Design

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Fully Responsive

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

Betaalbaar uw aanrechtblad kitten

Wolters Voegafdichtingen uit Breda is gespecialiseerd in het aanrechtblad kitten. Wij werken alleen met de beste vakmensen en materialen. Wij komen onze afspraken na, doen wat we beloven en zorgen dat u tevreden bent over het kitwerk van uw aanrechtblad!

We bespreken vooraf altijd samen wat uw specifieke wensen zijn en hoe en wanneer we het aanrechtblad en de keuken kitten. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid kitten wij uw keukenblad snel, netjes, glad en strak af. Daarvoor betaalt u een zeer schappelijk tarief.

Nieuwsgierig wat dat tarief is en welke mogelijkheden we bieden voor het kitten van uw aanrechtblad? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Uw aanrechtblad op kleur laten kitten

Wij werken met oog voor detail. Bij een aanrechtblad kitten is het belangrijk dat de kleuren van de kitvoegen goed passen bij het tegelwerk rondom uw keukenblad. Een verkeerde kleur doet afbreuk aan de uitstraling van een keukenblad en aan het uiteindelijke resultaat. Daarom bieden wij u een ruime keuze in kleuren kitwerk. Dit speelt met name bij een composiet aanrechtblad waar de kleur zeer belangrijk is en een composiet aanrechtblad kitten dan ook echt door een professional zou moeten worden uitgevoerd.

Voor onze kit op kleur werken wij samen met Ottoseal, een gerenommeerd merk voor kit en andere afdichtingmaterialen. Aan de hand van een kleurenkaart bepalen we in overleg met u met welke kleur kit we uw keukenblad kitten. U kunt standaard kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Zit de gezochte kleur niet in het assortiment? Dan is er zelfs de mogelijkheid om unieke kit op kleur te laten maken zodat het keukenblad kitten altijd 100% matcht met het tegelwerk en de wasbak.

Belang van professioneel keukenblad kitten

Een aanrechtblad is een van de meest gebruikte oppervlaktes in huis waarbij hygiëne zeer belangrijk is. Tijdens gebruik van het keukenblad stroomt er regelmatig water langs de verschillende naden en bij het koken komen er vaak veel etensresten op het aanrecht. Het is belangrijk dat de aansluitingen bij de naden van het aanrechtblad, wasbak en kookplaat met de juiste kit en op de juiste manier worden gekit.

Als naden vochtig worden kunt u problemen krijgen zoals lekkage, schimmel en stank wat een risico vormt voor de hygiëne en daarmee uw gezondheid. Door een keukenblad afkitten op een goede, duurzame manier te laten uitvoeren, voorkomt u deze problemen en heeft u jarenlang plezier van uw keuken zonder gezondheidsrisico’s. Gaat het om vervanging van bestaande kit van het aanrechtblad, dan kunnen wij uiteraard de oude kit voor u verwijderen voor wij het aanrechtblad opnieuw afkitten.

Werkgebied keukenblad afkitten

Ons werkgebied voor het afkitten van uw aanrechtblad beslaat een groot gedeelte van Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen (B).

Voor een particuliere woning komen wij onder meer in Dordrecht, Oosterhout, Roosendaal, Zundert, Breda, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Zundert, Tilburg en Antwerpen. Voor nieuwbouw en renovatieprojecten met meerdere woningen werken wij ook in de regio Utrecht, Gelderland en Limburg.

Heeft u interesse om uw keukenblad professioneel te laten afkitten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hopen binnenkort van u te horen!

Enkele van onze klanten

Over Harry Wolters

Bij Wolters Voegafdichtingen ben je verzekerd van advies op maat, professionele en betrouwbare kwaliteit, oog voor detail, flexibiliteit en topkwaliteit

man-1209494_1920

Josh Long

Contacteer ons

Neerloopweg 4, 4814 RS Breda