Wolters Voegafdichtingen

Kit op kleur

Heeft u een afwijkende kleur tegel, sanitair of aanrecht en moet dit worden gekit? Kies voor kit op kleur van Wolters Voegafdichtingen!

Merkt u dat de huidige kit aan vervanging toe is doordat kitranden beginnen los te raken of er schimmel ontstaat onder de kit? Dan kan het zijn dat het vervangen van kit noodzakelijk is. Kitten is een klus die u het beste door een professioneel kitter kunt laten uitvoeren. Zo voorkomt u vocht- en andere problemen en weet u zeker dat het kitwerk in bijvoorbeeld badkamer, toilet of keuken er weer jaren tegenaan kan.

Kit op kleur

Kitvoegen zijn vaak de finishing touch van een woonhuis, kantoor, bedrijfspand, appartementencomplex of ander gebouw of object. Wij zien het als onze taak om het mooi, vakkundig en duurzaam af te dichten. Een kitvoeg aanbrengen in de juiste kleur is dan van groot belang om het gewenste resultaat te krijgen!

Voor kit op kleur werken wij met het gerenommeerde merk Ottoseal. Aan de hand van een kleurenkaart bepalen we samen met u welke kleur het beste bij uw wensen past. U kunt standaard kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Zit de gezochte kleur niet in het assortiment? Dan is er zelfs de mogelijkheid om een kleur op maat te laten maken.

Werkgebied kitten op kleur

Ons werkgebied voor het toepassen van kit op kleur beslaat een groot gedeelte van Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen (B). Ons bedrijf is gevestigd in Breda, maar afhankelijk van de opdracht zijn uiteenlopende regio’s mogelijk waar wij werk voor u uit kunnen voeren.

Voor particuliere projecten komen wij onder meer in Dordrecht, Oosterhout, Roosendaal, Zundert, Breda, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Zundert, Tilburg en Antwerpen. Voor nieuwbouw en renovatieprojecten met meerdere woningen werken wij ook in de regio Utrecht, Gelderland en Limburg.

Heeft u interesse om kitwerk op kleur uit te laten voeren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hopen binnenkort van u te horen!