Wolters Voegafdichtingen

Keukens kitten

Heeft u een nieuwe keuken of is de huidige kit in uw keuken aan vervanging toe? Een keuken kitten is een klus die u het beste door een professioneel kitter kunt laten uitvoeren.

Heeft u een nieuwe keuken of is de huidige kit in uw keuken aan vervanging toe? Een keuken kitten is een klus die u het beste door een professioneel kitter kunt laten uitvoeren. Zo voorkomt u vocht- en andere problemen en weet u zeker dat het kitwerk in uw keuken (weer) jarenlang meegaat.

Betaalbaar keuken kitwerk

Wolters Voegafdichtingen uit Breda is gespecialiseerd in keukens kitten. Wij werken alleen met de beste vakmensen en materialen. Wij komen onze afspraken na, doen wat we beloven en zorgen dat u tevreden bent over het kitwerk van uw keuken!

We bespreken vooraf altijd samen wat uw specifieke wensen zijn en hoe en wanneer we de keuken kitten. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid kitten wij u keuken snel, netjes, glad en strak af. Daarvoor betaalt u een zeer schappelijk tarief. Nieuwsgierig wat dat tarief is en welke mogelijkheden we bieden voor het kitten van uw keuken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Uw keuken op kleur laten kitten

Wij werken met oog voor detail. Bij een keuken kitten is het belangrijk dat de kleuren van de kitvoegen goed passen bij het tegelwerk en aanrechtblad van uw keuken. Een verkeerde kleur doet afbreuk aan een mooie keuken en aan het uiteindelijke resultaat. Daarom bieden wij u een ruime keuze in kleuren kitwerk.

Voor onze kit op kleur werken wij samen met Ottoseal, een gerenommeerd merk voor kit en andere afdichtingmaterialen. Aan de hand van een kleurenkaart bepalen we in overleg met u met welke kleur(en) we uw keuken kitten. U kunt standaard kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Zit de gezochte kleur niet in het assortiment? Dan is er zelfs de mogelijkheid om een kleur op maat te laten maken zodat het kitwerk van uw keuken altijd 100% matcht met het tegelwerk en aanrechtblad.

Voordelen van een keuken kitten

Een keuken is een van de meest gebruikte ruimtes in huis waarbij hygiëne zeer belangrijk is. Tijdens gebruik stroomt er regelmatig water langs de verschillende naden en bij het koken komen er vaak veel etensresten op het aanrecht. Het is dan ook zeer belangrijk dat het aanrechtblad kitten op de juiste manier is gedaan om vochtschade te voorkomen.

Als naden vochtig worden kunt u problemen krijgen zoals lekkage, schimmel en stank wat een risico vormt voor de hygiëne en daarmee uw gezondheid. Door een keuken afkitten op een goede, duurzame manier te laten uitvoeren, voorkomt u deze problemen en heeft u jarenlang plezier van uw keuken zonder gezondheidsrisico’s. Gaat het om vervanging van bestaande kit in de keuken, dan kunnen wij uiteraard de oude kit voor u verwijderen voor wij de badkamer opnieuw afkitten.

Werkgebied keuken afkitten

Ons werkgebied voor keukens afkitten beslaat een groot gedeelte van Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen (B). Wolters Voegafdichtingen is gevestigd in Breda, maar afhankelijk van de opdracht zijn uiteenlopende regio’s mogelijk waar wij werk voor u uit kunnen voeren.

Voor een particuliere woning komen wij onder meer in Dordrecht, Oosterhout, Roosendaal, Zundert, Breda, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Zundert, Tilburg en Antwerpen. Voor nieuwbouw en renovatieprojecten met meerdere woningen werken wij ook in de regio Utrecht, Gelderland en Limburg.

Heeft u interesse om uw keuken professioneel te laten afkitten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hopen binnenkort van u te horen!