Wolters Voegafdichtingen

Badkamer kitten

Heeft u een nieuwe badkamer of is de huidige kit in uw badkamer aan vervanging toe? Een badkamer kitten is een klus die u het beste door een specialist kunt laten uitvoeren. Zo voorkomt u vocht- en andere problemen en weet u zeker dat het kitwerk (weer) jarenlang meegaat.

Betaalbare kwaliteit van professioneel badkamer kitwerk

Wolters Voegafdichtingen uit Breda is gespecialiseerd in badkamers kitten. Wij werken alleen met de beste vakmensen en materialen. Wij komen onze afspraken na, doen wat we beloven en zorgen dat u tevreden bent! We bespreken altijd samen wat uw specifieke wensen zijn en hoe en wanneer we de badkamer kitten.

Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid kitten wij u badkamer snel, netjes, glad en strak af. Daarvoor betaalt u een zeer schappelijk tarief. Nieuwsgierig wat dat tarief is? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Kit op kleur

Wij werken met oog voor detail. Zeker bij een badkamer of douche kitten is het belangrijk dat de kleuren van de kitvoegen perfect bij het tegelwerk en sanitair passen. Een verkeerde kleur doet afbreuk aan een mooie badkamer. Daarom bieden wij u een ruime keuze in kit op kleur.

Hiervoor werken wij samen met Ottoseal, een gerenommeerd merk voor kit en andere afdichtingmaterialen. Aan de hand van een kleurenkaart bepalen we in overleg met u met welke kleur(en) we uw badkamer kitten. U kunt standaard kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Zit de gezochte kleur niet in het assortiment? Dan is er zelfs de mogelijkheid om een kleur op maat te laten maken zodat de badkamerkit altijd past bij de kleur van de tegel en sanitair.

Voordelen badkamer kitten

Dagelijks stroomt er veel water langs de verschillende naden van uw douche en douchebak. Het is belangrijk dat de aansluitingen bij het bad, het toilet, de douche en de wastafel met de juiste kit en op de juiste manier worden gekit.

Als naden vochtig worden kunt u problemen krijgen zoals lekkage, schimmel en stank. Door het kitten van de douchebak op een juiste manier te laten doen door een professional, voorkomt u deze problemen en heeft u jarenlang plezier van uw badkamer.

Gaat het om het vervangen van bestaande kit, dan kunnen wij uiteraard kitrenovatie uitvoeren voordat wij de badkamer opnieuw afkitten.

Werkgebied voor het kitten van badkamers

Ons werkgebied voor badkamers kitten beslaat een groot gedeelte van Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen (B). Ons bedrijf is gevestigd in Breda, maar afhankelijk van de opdracht zijn uiteenlopende regio’s mogelijk waar wij werk voor u uit kunnen voeren.

Voor een particuliere woning komen wij onder meer in Dordrecht, Oosterhout, Roosendaal, Zundert, Breda, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Zundert, Tilburg en Antwerpen. Voor nieuwbouw en renovatieprojecten met meerdere woningen werken wij ook in de regio Utrecht, Gelderland en Limburg.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over onze dienstverlening op het gebied van badkamers afkitten.