Wolters Voegafdichtingen

Douchebak kitten

Alles over douchebak afkitten

Heeft u een nieuwe douchebak of is de huidige kit van uw douchebak aan vervanging toe? Het kitten van de douchebak is een klus die u het beste door een specialist kunt laten uitvoeren. Zo voorkomt u vocht- en andere problemen en weet u zeker dat het kitwerk van uw douchebak (weer) jarenlang probleemloos meegaat.

Creativity

It's the ability to think outside the box. We make decisions, create something new and generate a lot of ideas.

Worldwide

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Unique Styles

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

Web Development

Lorem ipsum dolor consectetur adipisicing incididunt eiusmod tempor incididunt laboredolore magna aliqua.

Digital Design

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Fully Responsive

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

Betaalbare kwaliteit van professioneel douchebak kitwerk

Wolters Voegafdichtingen uit Breda is gespecialiseerd in het kitten van douchebakken. Wij werken alleen met de beste vakmensen en materialen. Wij komen onze afspraken na, doen wat we beloven en zorgen dat u tevreden bent! We bespreken altijd samen wat uw specifieke wensen zijn en hoe en wanneer we de douchebak of volledige badkamer afkitten.

Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid kitten wij u douchebak snel, netjes, glad en strak af. Daarvoor betaalt u een zeer schappelijk tarief. Nieuwsgierig wat dat tarief is? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Douchebak afkitten op kleur

Wij werken met oog voor detail. Zeker bij het kitten van de douche en douchebak is het belangrijk dat de kleuren van de kitvoegen goed passen bij het tegelwerk en sanitair. Een verkeerde kleur doet afbreuk aan de uitstraling van uw douchebak en dat is niet wat u wilt. Daarom bieden wij u een ruime keuze aan kit op kleur.

Hiervoor werken wij samen met Ottoseal, een gerenommeerd merk voor kit en andere afdichtingmaterialen. Aan de hand van een kleurenkaart bepalen we in overleg met u met welke kleur(en) we uw douchebak afkitten. U kunt standaard kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Zit de gezochte kleur niet in het assortiment? Dan is er zelfs de mogelijkheid om een kleur op maat te laten maken zodat de kit van de douchebak altijd past bij de kleur van de tegels en sanitair.

Douchebak kitten, waarom is het zo belangrijk

Dagelijks stroomt er veel water langs de verschillende naden van uw douche en douchebak. Het is belangrijk dat de aansluitingen bij het bad, het toilet, de douchebak en de douchegoot met de juiste kit en op de juiste manier worden gekit.

Als naden vochtig worden kunt u problemen krijgen zoals lekkage, schimmel en stank. Door het kitten van de douchebak op een goede, duurzame manier te laten uitvoeren, voorkomt u deze problemen en heeft u jarenlang plezier van de douchebak in uw badkamer.

Wilt u de douchebak opnieuw kitten? Dan kunnen wij uiteraard de oude kit verwijderen voordat wij opnieuw de douche kitten.

Werkgebied voor het kitten van uw douchebak

Ons werkgebied voor het kitten van uw douche of douchebak beslaat een groot gedeelte van Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen (B).

Voor een particuliere woning komen wij onder meer in Dordrecht, Oosterhout, Roosendaal, Zundert, Breda, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Zundert, Tilburg en Antwerpen. Voor nieuwbouw en renovatieprojecten met meerdere woningen werken wij ook in de regio Utrecht, Gelderland en Limburg.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over onze dienstverlening op het gebied van het afkitten van uw douchebak.

Enkele van onze klanten

Over Harry Wolters

Bij Wolters Voegafdichtingen ben je verzekerd van advies op maat, professionele en betrouwbare kwaliteit, oog voor detail, flexibiliteit en topkwaliteit

man-1209494_1920

Josh Long

Contacteer ons

Neerloopweg 4, 4814 RS Breda